Ponudba za družine

Posebna ponudba za družinsko zabavno učenje smučanja med vikendi...

 

Zabavni dogodki

NE ZAMUDITE ZABAVNIH DOGODKOV Z EKIPO!
Ob v naprej najavljenih vikendih od decembra do sredine marca pri šoli Label PRO SKI / čekirajte Label FB in Twitter.

PONUDBA TEDNA


Tedenske akcije in ugodnosti. Zato nas le spremljajte...J

TEČAJI SMUČANJA IN DESKANJA NA SNEGU MED ZIMSKIMI POČITNICAMIVrtec na snegu in rojstnodnevne animacije

VRTEC NA SNEGU in ROJSTNODNEVNE ANIMACIJE.
Ob vikendih.

INDIVIDUALNI TEČAJI

  • Individualne ure smučanja / deskanja / telemark: Cenovno sicer dražje, vendar v istem času dobite mnogo več. Učitelj je tam samo za vas in velja pravilo, kar se naučiš v 4 urah v skupini, se lahko naučiš v 1 uri individualno.
  • Individualni programi smučanja / deskanja / telemark: (do 3. osebe / 1. inštruktor) so cenovno ugodnejši. Namenjeni so manjši skupini prijateljev, otrok, ki si želijo skupnega učenja. Delo na poligonu PRO SKI ŠOLE, še vedno zagotavlja individualni pristop, tudi ob različni začetni stopnji znanja, starosti.

OTROCI
Otroci do 6 leta starosti naj smučanje spoznavajo predvsem skozi igro. Prvi koraki so vedno najtežji in najpomembneje je, da z učenjem začnemo postopno od lažjega k težjemu ter da jim vedno dajemo občutek varnosti.
Začetnikom priporočamo vrtec na snegu, kjer se s smučmi seznanijo predvsem med igranjem na snegu ali otroške skupine za tiste malo starejše.
Nekaterim otrokom bolj ležijo skupinski tečaji, drugim individualne ure.
Otroci do 14. leta starosti morajo med smučanjem nositi smučarsko čelado.

ODRASLI
Priporočamo popolnim začetnikom ali tistim, ki imate morda že nekaj predznanja, vendar že dolgo niste stali na smučeh. Tako si boste v najkrajšem možnem času pridobili dovolj znanja, da boste lahko varno uživali na snegu že to smučarsko sezono!

 

 

Partnerji